Studio filming for Voyage Pro. An Arizona video production company.

Ketteryys ja joustavuus ovat Woolin parhaita puolia - Suomen Olympiakomitea

Suomen Olympiakomitea huolehtii nuorten suomalaisurheilijoiden matkasta kohti huippu-urheilua. Tie kohti ammattilaisuraa vaatii paljon tukea, erityisesti nuorten vanhemmilta.

Ketteryys ja joustavuus ovat Woolin parhaita puolia - Suomen Olympiakomitea

Suomen Olympiakomitea huolehtii nuorten suomalaisurheilijoiden matkasta kohti huippu-urheilua. Tie kohti ammattilaisuraa vaatii paljon tukea, erityisesti nuorten vanhemmilta.

Suomen Olympiakomitean Mari Lohisalo työskentelen huippu-urheiluviestinnän parissa viestinnän asiantuntijana. Huippu-urheiluverkosto on Lohisalolle keskeinen sidosryhmä ja hänen toimenkuvaansa kuuluu myös kisaviestintä. Lohisalo kertoo, että Olympiakomiteassa on oltu erittäin tyytyväisiä Woolin tuotantoon webinaarien osalta.

Suomen Olympiakomitea ja Wooli ovatkin toteuttaneet yhdessä useita webinaarisarjoja. Ensimmäinen sarjan kohderyhmänä olivat nuorten urheilijoiden vanhemmat. Vanhemmat haluttiin tavoittaa viestinnän keinoin, koska nuorten urheilutie vaatii vanhemmilta paljon resursseja. Toinen yhteistyössä tehty webinaarisarja käsitteli urheilijan talousasioita ja oli suunnattu ammattilaistason huippu-urheilijoille.

Ketteryys ja joustavuus ovat Woolin parhaita puolia. Järjestimme webinaarit ilta-aikaan ja studioaika järjestyi joka kerta helposti, Lohisalo sanoo.

Ketterä Wooli mukautuu tarpeisiin ja muutoksiin nopeasti

Woolin tarjoamat ketteryys ja joustavuus olivat erityisen tärkeitä, kun webinaarisarjan suunnitteluun sattui mutkia matkaan. Olympiakomitea ei ehtinyt aina toimittamaan webinaarimateriaaleja Woolille haluttuun aikatauluun.

”Useammassa webinaarissa saatiin materiaali valmiiksi vasta aika viime hetkillä, mutta joustavasti onnistui niidenkin kanssa toiminen, vaikka ne eivät olleetkaan vuorokautta aikaisemmin Woolilla, kuten toive on.” – Mari Lohisalo

Wooli valikoitui yhteistyökumppaniksi Lohisalon aikaisempien hyvien kokemusten pohjalta. Woolin toimitusjohtaja Joonas Villanen on Lohisalolle entuudestaan tuttu aikaisemmista työkuvioista. Lohisalo kuvaakin Villasta osaavaksi tekijäksi, jonka kanssa työt ja yhteistyökuviot ovat aina sujuneet mukavasti.

Woolin palvelut vastasivat täysin Olympiakomitean tarpeita. Lohisalo suosittelee lämmöllä Woolin palveluita ja korostaa vielä palveluiden hyvää hinta-laatu-suhdetta.

”Hinta on Woolissa kohtuullinen, mikä on iso kilpailuetu moneen muuhun verrattuna. Woolin kanssa tarve ja palvelu kohtaavat hyvin.” – Mari Lohisalo