3 vinkin podcast

Markkinointistrategiassa Made With Love huomataan aina

Pitkän bisnesuran tehnyt ja yrittäjänä toimiva tietokirjailija Anja Kulovesi kehottaa yrityksiä kohtaamaan asiakkaat, työntekijät ja kumppanit Aloha-hengessä. Rakkaudella ja arvostuksella tehty työ erottuu aina muista.

30.8.23

Love Locks in Graz

Aivoystävällisissä yrityksissä voidaan paremmin

Aivotutkija Mona Moisala sanoo, että nykyisin aivoilta vaaditaan työelämässä liikaa. Meidän odotetaan olevan koko ajan keskittyneitä, energisiä ja tehokkaita, vaikka se ei ole aivoille luontaista.

Marketing workflow strategy

Asioita ei pidä tehdä vain tekemisen itsensä vuoksi

Kosmologi Syksyn Räsäsen mielestä työn mentaliteetti on väärä, jos asioita tehdään vain, koska niin pitää tehdä. Hän ei kuitenkaan halua sanella, mitä kuuluu tehdä, vaan kannustaa avaraan mieleen. Puhumme 3 vinkin podcastissa inspiraatiosta, aikamatkailusta ja tutkijan työstä.

yellow glasses with green and blue dress and shawl smiling girl photoshoting

Luovuus saa vauhtia tyhjästä tilasta

Suunnitelmista ei ole iloa, jos meillä ei ole tarpeeksi vahvaa motivaatiota suunnitelmien toteuttamiseksi. Pukusuunnittelija Maria Sirén kehottaa antamaan tilaa luovuudelle ja irrottautumaan luovasta prosessista silloin, kun se ei tunnu etenevän.

Woman's arms holding a blank notepad, surrounded by art books and Pinterest on iPad

Miksi kriisiviestinnässä anteeksipyyntö ei aina ole paras vaihtoehto?

Katleena Kortesuo kuvailee itseään Suomen kalleimmaksi siivoojaksi – hän auttaa yrityksiä siivoamaan kriisejä ja kriisiviestintätilanteita. Kriisiviestinnässä mennään pieleen, jos kaikille yritetään kumartaa anteeksipyydellen yhtä aikaa.

Uh oh! The panic buying is still unfortunately a thing here in the UK. A lack of certain foods and toilet roll is still prevalent.