Maarit Hiidenportti
MaaritHiidenportti
Content producer
Small team brainstorming in a office using postits.

Tunteet vievät asiakkaan mukanaan myös markkinoinnissa

Blogi 🇫🇮, Published November 20, 2023
Markkinoinnin tehokkuuden kannalta on tärkeää ottaa huomioon asiakkaiden tunteet ja heidän preferenssinsä. Telian B2B markkinoinnissa työskentelevä Senior Content Manager & Virtual Lead Laura Kultaranta avaa tunteiden merkitystä markkinoinnissa ja tarjoaa arvokasta tietoa siitä, miten organisaatiot ja myyjät voivat menestyä tunnepohjaisessa markkinoinnissa.
Editing with a View

Don’t write smart; write sincerely

Blog 🇺🇸, Published October 19, 2023
A British award-winning horror author and a Senior Writer Laura Mauro reminds that if you don’t know your message, the audience will not get it either.
A flat lay of a storytelling workbook and notepad, with laptop.

Vaikuttavaa tarinankerrontaa videoiden avulla

Blogi 🇫🇮, Published October 19, 2023
Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – ehkä video kertookin enemmän kuin tuhat sanaa ja tuhat kuvaa yhteensä?
Love Locks in Graz

Markkinointistrategiassa Made With Love huomataan aina

3 vinkin podcast, Published August 30, 2023
Pitkän bisnesuran tehnyt ja yrittäjänä toimiva tietokirjailija Anja Kulovesi kehottaa yrityksiä kohtaamaan asiakkaat, työntekijät ja kumppanit Aloha-hengessä. Rakkaudella ja arvostuksella tehty työ erottuu aina muista.
ChatGPT

ChatGTP ja tekoäly demokratisoivat työtä

3 vinkin podcast, Published August 15, 2023
AI:sta tietokirjan julkaissut Antti Merilehto uskoo, että työ, jossa arvoa tuotetaan näppäimistöllä, tulee muuttumaan tekoälyn myötä. Hän rohkaiseekin kaikkia näyttöpäätetyöntekijöitä kokeilemaan ChatGTP:tä sekä muita tekoälyohjelmia ennakkoluulottomasti.

Esiintyjän karisma syntyy epätäydellisyydestä, koska se on inhimillistä

3 vinkin podcast, Published July 9, 2023
Näyttelijä Niina Nurminen tietää, että inhimillisyyden epätäydellisyys tuo esiintyjälle karismaa. Silloin ihminen tunnistaa esiintyjässä aidon henkilön, joka antaa itsestään jotain, eikä piiloudu roolin taakse.

Klassikkotuotteet ovat klassikkoja syystäkin

3 vinkin podcast, Published June 27, 2023
Arvostettu suklaamestari Petri Sirén rakastaa tuotekehittelyä niin paljon, että välillä on pakko painaa jarruja. Idea voi olla upea, mutta jos tuotekehittely ei ole tasapainossa, hienotkaan ideat eivät kanna.
"History Sculpts Us" Production Item #SB-1.030 | RSDB™

Teknologisesti päivitetty ihminen on pian normi

3 vinkin podcast, Published June 16, 2023
Kun filosofi Maija-Riitta Ollila julkaisi transhumanistisen kirjan Tulevaisuuden paranneltu ihminen, teknologialla muokattu ihminen kuului kauas tulevaisuuteen. Vuoden sisään teknologia oli ottanut niin valtavia harppauksia, että tulevaisuuden cyborgi onkin huomisen työntekijä.
Follow my work at instagram.com/galencrout

Cherry blossom in Osaka

Kynnys uuteen kieleen on aina oltava matalalla

3 vinkin podcast, Published June 6, 2023
Viittätoista kieltä opiskellut ja useita kieliä sujuvasti puhuva japanilainen Ryo Umeda kehottaa ottamaan uuden kielen heti mukaan arkeen. Kielten opiskelussa matalan kynnyksen lähestyminen toimii perfektionismia ja rankkaa puurtamista paremmin.
Walking in a canyon

Kehityksellinen trauma värittää ihmisen maailman väärin

3 vinkin podcast, Published May 25, 2023
Alitajuinen väärä minäkuva syntyy lapsuuden hylkäämisestä. Ihmiselle tulee pysyvä kokemus siitä, että olen viallinen ja huono. Psykoterapeutti Juha Klaavu valottaa meitä siitä, miten syvästi lapsuuden kehityksellinen trauma vaikuttaa aikuisuuteen.

Luottamus työyhteisöön ei synny itsestään

3 vinkin podcast, Published May 16, 2023
SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta toivoo, että työpaikoilla olisi hyvää vuorovaikutusta, koska se on edellytys kehitykselle. Ihmisissä on yksilöllisesti useita erilaisia voimavaroja, jotka ovat osa sitä, kuka olemme.
Two middle age business workers smiling happy and confident. Working together with smile on face hand giving high five at the office

Hyvä johtaminen on ihan tavallista puuhaa

3 vinkin podcast, Published May 10, 2023
Kimmo Huhtimo on toimialajohtaja Humanalla, jolla on vastuullaan tuhannen ihmisen tiimin johtaminen. 3 vinkin podcastissa Kimmo puhuu kantapääkoulun syvällä rintaäänellä johtamisesta, ihmisen kohtaamisesta ja tunteiden tärkeydestä johtamisessa.