men discussing at a studio, camera is filming the conversation

Laadukas ja teknisesti toimiva livewebinaari itsenäisellä otteella

Barona sai Woolin webinaaripalveluiden avulla laadukkaan ja teknisesti toimivan livewebinaarin oma-aloitteisella palveluotteella ja sopivaan hintaan.

Laadukas ja teknisesti toimiva livewebinaari itsenäisellä otteella

Barona sai Woolin webinaaripalveluiden avulla laadukkaan ja teknisesti toimivan livewebinaarin oma-aloitteisella palveluotteella ja sopivaan hintaan.

Tavoitteena laadukas livewebinaari

  

Barona on Suomen suurin työelämätoimija ja henkilöstöpalvelualan yritys. Sen pääpalvelut ovat rekrytointi ja henkilöstövuokraus – Baronan kautta työllistyy vuosittain 30 000 tekijää. Barona toimii laajasti kaikilla toimialoilla laidasta laitaan palvelu- ja teollisuuden aloilta aina asiantuntija-aloille asti.

Senior Marketing Specialist Laura Heikkinen vastaa Baronan asiantuntijatoimialojen markkinoinnista sekä etenkin erimuotoisten sisältöjen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Laura on tullut Baronalle alun perin kesätöihin vuonna 2015, minkä jälkeen hän on toiminut erilaisissa markkinoinnin rooleissa. Barona teki livewebinaarilähetyksen. Pian kuitenkin selvisi, ettei sitä halutakaan kuvata alkuperäisen suunnitelman mukaisesti itse. 

Kyseessä olivat todella hyvät puhujat sekä iso webinaari: liiketoimintajohtoa ja muita ilmoittautujia oli yhteensä 750. Laadun tuli olla siis viimeisen päälle taattu. Laura oli tehnyt kerran aikaisemmin videon yhteistyössä Woolin Joonas Villasen kanssa. Kyseisen videon editointi oli haastavaa, mutta Joonas onnistui poimimaan siihen kuvausten parhaat palat kaikesta huolimatta. Laura muisti Joonaksen tekevän myös livewebinaareja. 

Hän laittoi tarjouspyynnön Woolin Joonakselle ja parille muulle tekijälle, jotka eivät pystyneet vastaamaan tarpeeseen, mutta Joonas pystyi. Monet tekijät tarjoavat livewebinaarien kuvauksen sijaan vain editoituja versioita webinaareista, mutta Woolilta saatiin molemmat kätevästi samassa paketissa. Monipuolista, laadukasta ja teknisesti viimeisteltyä palvelua oma-aloitteisesti ja sopivaan hintaan.

Barona on livewebinaarin lopputulokseen todella tyytyväinen – siinä onnistuttiin todella hyvin

Laura ei itse ole tekninen ihminen, ja hän stressaa webinaarien osalta sitä, että loppujen lopuksi onnistuminen on kiinni tekniikasta. Stressi helpottui Lauran tietäessä, että Wooli hoitaa teknisen puolen, jolloin hän itse pystyi keskittymään vieraisiin, webinaarin aikaisiin sosiaalisen median päivityksiin sekä jälkimarkkinointiin. 

Woolin Joonas toi mukanaan myös kaikki mikrofonit sekä varmisti hyvän äänenlaadun. Laura tilasi myös webinaarin editoidut tallenteet suoraan Woolilta, ja ne saapuivat nopeasti heti seuraavana päivänä.  

”Woolin Joonas Villanen on todella oma-aloitteinen: hän ei tarvitse ohjausta, vaan hän tarttuu itse tuumasta toimeen.” – Laura Heikkinen, Senior Marketing Specialist, Barona

Webinaarin maanantaiaamun aikaisesta ajankohdasta huolimatta Woolin Joonaksella oli alusta alkaen toimeen tarttuva asenne. Hän huolehti itsenäisesti, että tarvittavat pistorasiat ja pöydät olivat saatavilla sekä mikitti puhujat ja ohjasi heitä. Joonas on todella oma-aloitteinen: hän ei tarvitse ohjausta, vaan hän tarttuu itse tuumasta toimeen. Laura muisti myös aikaisemman videoyhteistyön pohjalta, että Joonas tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa, joten myös small talk vieraiden kanssa sujui Joonakselta luonnostaan. 

Kaiken lisäksi Woolin monipuolisilla palveluilla on hyvä hinta-laatusuhde. Laura suosittelee Woolia erityisesti itsenäisen työskentelyotteen ja laadukkaan palvelun vuoksi.