Suomen Ekonomit hyötyivät Woolin livestriimauspalveluista

Yhteistyön aikana Suomen Ekonomit ovat hyödyntäneet Woolin striimauspalveluja monissa erilaisissa tilaisuuksissa.

Suomen Ekonomit hyötyivät Woolin livestriimauspalveluista

Yhteistyön aikana Suomen Ekonomit ovat hyödyntäneet Woolin striimauspalveluja monissa erilaisissa tilaisuuksissa.

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö, jonka tavoitteena on rakentaa Suomen taloutta ja uudistaa työelämää kestävästi ja vastuullisesti. Järjestön toimintaan kuuluu monipuolisesti erilaisia tapahtumia, koulutuksia ja seminaareja. Koronapandemian myötä etäyhteyksien merkitys korostui entisestään ja järjestön oli löydettävä luotettava kumppani livestriimauspalvelujen toteuttamiseksi.

Wooli – luotettava livestriimauspalveluiden toimittaja

Wooli on ketterä sisältöstudio, joka tarjoaa laadukasta ja vaivatonta livestriimausta erilaisiin tilaisuuksiin. Toimintaa leimaa vahva toimitusvarmuus, joustavuus ja ketteryys sekä mukava yhteinen tekeminen.

Suomen Ekonomit valitsikin Woolin kumppanikseen sen tarjoaman kokonaisvaltaisen palvelun ansiosta. Yhteistyön aikana Suomen Ekonomit ovat hyödyntäneet Woolin striimauspalveluja monissa erilaisissa tilaisuuksissa, kuten lukupiireissä, koulutuksissa, seminaareissa ja järjestön vuosikokouksessa.

Toimitusvarmuus ja joustavuus korostuvat yhteistyössä

Yksi Suomen Ekonomien tärkeimmistä valintaperusteista oli Woolin toimitusvarmuus. Livestriimausten onnistuminen on olennainen osa tapahtumien toteutusta, ja asiakas voi luottaa siihen, että Wooli hoitaa tehtävänsä ammattitaidolla. Woolin kyky sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja reagoida nopeasti muutoksiin takaa sen, että striimaustuotannot onnistuvat aina suunnitellusti.

Joustavuus näkyy myös siinä, miten Wooli pystyy tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja asiakkailleen. Suomen Ekonomien kohdalla tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että he voivat valita haluamansa verkkopalvelualustan striimausten toteuttamiseksi tai hyödyntää Woolin omaa alustaa. Lisäksi Wooli tarjoaa monipuolista teknistä tukea niin ennen tapahtumia kuin niiden aikana.

Woolin kanssa on mukavaa ja mutkatonta työskennellä. Plussaa on mitä mainioimmat tyypit, joiden kanssa hommat hoituvat sujuvasti ja luotettavasti. Striimattavien tapahtumien osalta on näin yksi stressattava asia vähemmän. - Tanja Hankia, Customer Experience Specialist, Suomen Ekonomit

Mukava yhteinen tekeminen luo hyvän ilmapiirin

Woolin kanssa työskentely koetaan Suomen Ekonomien puolella mukavaksi yhteiseksi tekemiseksi. Yhteistyön aikana on syntynyt vahva luottamus kumppaneiden välille, ja molemmat osapuolet pystyvät avoimesti keskustelemaan toiveistaan ja tarpeistaan. Tämä avoin kommunikaatio mahdollistaa asiakkaan palvelun jatkuvan parantamisen striimausten toteutuksessa.

Wooli on ollut Suomen Ekonomien luotettava kumppani livestriimauspalveluissa jo useamman vuoden, ja Suomen Ekonomit suositteleekin lämpimästi Woolin palveluita muillekin organisaatioille, jotka etsivät laadukasta kumppania livestriimaustarpeisiinsa.