Allie and Jacob attended KinnektorCon to create new connections within the Fox Valley and spread the word about Startup Wisconsin Week and how the community can get involved.

Visuaaliset sisällöt ja videot virtuaalitapahtumissa

Woolin kanssa yhteistyössä tehdyt videot ovat erinomainen tapa kertoa tarinoita sekä jakaa onnistumisia – mielenkiintoisesti ja visuaalisesti.

Visuaaliset sisällöt ja videot virtuaalitapahtumissa

Woolin kanssa yhteistyössä tehdyt videot ovat erinomainen tapa kertoa tarinoita sekä jakaa onnistumisia – mielenkiintoisesti ja visuaalisesti.

Videot lisäävät virtuaalisten tapahtumien viestinnällisyyttä ja mielenkiintoa

Annie Talvasto toimi Microsoftilla Commercial Marketing Managerina. Hänen työnkuvaansa kuului Microsoftin suurten asiakastapahtumien vetäminen Suomessa sekä datamarkkinointi.

Video ja liikkuva kuva kuuluvat nykyajan markkinoinnissa vahvasti asiaan. Niiden merkitys korostuu etenkin uuden todellisuuden aikana, jolloin myös kaikki Microsoftin tapahtumat ovat virtuaalisia. Virtuaalitapahtumissa mielenkiinnon ylläpitäminen on todella tärkeää. Sisällöllisesti ja visuaalisesti laaja ja mielenkiintoinen sekä kestoltaan kompakti video on selkeä ja kattava tapa viestin välittämiseen. Sopivan lyhyt ja selkeä video mahdollistaa myös sen, että vieraat jaksavat seurata tapahtuman sisältöä ja osallistua sen kulkuun.

Videot osana esimerkiksi asiakastarinoiden kerrontaa tuovat niihin eloa ja syvyyttä sekä mahdollistavat sisältöjen hyödyntämisen monipuolisesti. Erityisesti virtuaalisiksi muuttuneiden tapahtumien osalta videotuotanto on vahva tapa kertoa tarinoita sekä tuoda tapahtumiin dynaamisuutta ja vaihtelevuutta. Visuaalinen ja elävä videoformaatti on toimiva, konkreettinen ja mielenkiintoinen tapa tähän tarkoitukseen.

Microsoft on tehnyt runsaasti visuaalisia videoita erilaisiin tarkoituksiin yhteistyössä Woolin Joonas Villasen kanssa. Syy yhteistyön taustalla konkretisoitui hyvin nopeasti myös erityisesti tapahtumien ja videoiden osalta yhteistyöhön osallistuneelle Annielle, jonka mukaan Joonas Villanen tietää aidosti, mitä tekee – erityisesti videoiden tekeminen on hänen vahvuutensa.

Mielenkiintoisia ja visuaalisia tarinoita videon muodossa – laadukkaasti, itsenäisesti ja nopeasti

Woolin Joonas Villasen kanssa yhteistyössä tehdyillä videoilla on saatu kerrottua mielenkiintoisia tarinoita laadukkaasti, kiinnostavasti ja ajallisesti tehokkaasti. Esimerkiksi Accelerate 2021 -tapahtumassa kerrottiin Microsoftin asiakastarinoita videomuodossa kolmessa minuutissa, mikä on todella hieno tapa tuottaa pääviestit tehokkaasti lyhyessä ajassa.

Yhteistyössä Woolin kanssa on tehty visuaalisesti todella laadukkaita videoita, ja Annie suosittelee Woolin palveluita mielellään myös muille. Toisinaan kollegat kyselevätkin, että kuka tekijä hienojen videoiden taustalla on, jolloin Annie ei epäröi kehua Woolin Joonaksen todella hyvää ja laadukasta työnjälkeä.

Woolin Joonas tekee paitsi erittäin hyvää ja laadukasta videotuotantoa, hän myös työskentelee todella itsenäisesti sekä toimittaa materiaalit nopealla aikataululla. Tämä on kiireiselle projektimanagerille Annielle erityisen tärkeä asia, sillä se helpottaa tekemistä ja projektien hallintaa sekä antaa mielenrauhan siitä, että kaikkien liikkuvien osien joukossa on ainakin yksi asia, josta ei tarvitse huolehtia. 

“Woolin Joonas Villanen ymmärsi heti, mitä (ja miksi) Microsoft haluaa. Woolin kanssa asiat etenivät itsenäisesti ja onnistuneesti tavoitteisiinsa.” – Annie Talvasto